Α.Σ. Ιπποκράτης 3-1 ΠΑΣ Γαλάτσι
Επιστροφή στις υψηλές πτήσεις, 3-1 το Γαλάτσι.
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και πετυχαίνοντας γρήγορα γκολ, η ομάδα μας καθάρισε από νωρίς την αναμέτρηση νικώντας με 3-1 τον ΠΑΣ Γαλάτσι φτάνοντας έτσι τους 30 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στη 2η θέση μαζί με την Άμιλλα Περιστερίου. Στο 7 ο Τζαρέλλας έκανε το 1-0, με τον Λουκάκη στο 29 να διπλασιάζει τα τέρματά μας. Στο 66 ο Μελέτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με το Γαλάτσι στο 90+3 να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με πέναλτι.
Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ., Σοϊλές, Γκουντουβάς (46 Κανδυλιώτης), Δημητρακόπουλος (46 Γεωργαλάς), Γκέκας, Τεννές Ε., Αγγελόπουλος, Λουκάκης (79 Χριστόπουλος), Τζαρέλλας, Μωραΐτης (67 Δρόσος), Μελέτης (79 Χήρας).
ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Τσέπας, Ραπάι Χ., Γιαννόπουλος (38 Χρυσανθακόπουλος), Χαραλάμπους Π. (38 Ξυδούς), Δουδουμόπουλος, Γεωργαντώνης, Βογατσάς, Χαραλάμπους Χ. (70 Βούλγαρης), Θεοδωρακάτος (70 Κορρές), Ραπάι Αλ..
Αποτελέσματα 15ης αγωνιστικής 2ου Ομίλου
Εθνικός Αστέρας 1-0 Ταταύλα
Άμιλλα Περιστερίου 2-0 Αλσούπολη
Παράδεισος 4-0 Χαλκηδονικός
Φωστήρας Ηλιούπολης 4-0 Α.Ε. Περιστερίου
Ατρόμητος Μεταμόρφωσης 2-1 Ατρόμητος Χαλανδρίου