ΝΕΑ

Α.Σ. Ιπποκράτης 4-3 Εθνικός Αστέρας

Ε-Π-Ι-Κ-Η ανατροπή από 0-3, 4-3 τον Εθνικό Αστέρα!

Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, έπειτα από ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο, με 2 γκολ διαφορά, δεχτήκαμε τέρμα στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου και όλα έδειχναν χαμένα, η ομάδα έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη και πραγματοποίησε μια επική ανατροπή, κερδίζοντας τελικά με 4-3, παραμένοντας έτσι ζωντανή στη μάχη της ανόδου! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν στο 35 και στο 44. Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 48 δεχτήκαμε και 3ο τέρμα. Και ενώ όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, οι παίχτες του Βασίλη Βόγλη είχαν άλλη άποψη, εξαπολύοντας αντεπίθεση. Στο 66 ο Τσαγρής, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, μείωσε σε 1-3, με τον Τζαρέλλα στο 68 να κάνει το 2-3. Στο 80 ο Μπότης έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 3-3, με τον Δρόσο, ο οποίος είχε έρθει “σκαστός” από τον γάμο του, στο 87 να ολοκληρώνει την τρομερή ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.

Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ., Στρείδης (63 Τσαγρής), Κανδυλιώτης, Μωραΐτης, Γκέκας, Τεννές Ε., Μπότης, Χήρας (47 Δρόσος), Μελέτης, Ζευγουλάς (63 Αγγελόπουλος), Τζαρέλλας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΈΡΑΣ: Μαρκαντωνάκης, Κοΐκου (88 Παρδάλης), Χονδρογιάννης, Μπαϊράμι Α., Ταλαμάγκας, Μαρκούσης, Γεωργογιάννης, Ζαλώνης, Βάρφη Μ. (68 Αδαμάκης), Μερμήγγης (75 Μπακομήτρος), Μπαϊράμι Μ..

Όλη η οικογένεια του Ιπποκράτη εύχεται στον Μάριό μας, Βίον Ανθόσπαρτον!

Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής 2ου Ομίλου
Χαλκηδονικός 0-4 Αλσούπολη
Ταταύλα 2-1 Άμιλλα Περιστερίου
ΠΑΣ Γαλάτσι 2-1 Φωστήρας Ηλιούπολης
Ατρόμητος Μεταμόρφωσης 3-1 Παράδεισος
Ατρόμητος Χαλανδρίου 2-1 Α.Ε. Περιστερίου

Πηγή φωτογραφίας: stoplekto.gr