ΝΕΑ

Οι δηλώσεις του Νίκου Τσαγρή για την έναρξη του πρωταθλήματος!

“Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη!”

Συνέντευξη στο site της ομάδος μας έδωσε ο Νικόλας Τσαγρής πριν από το πρώτο επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑ.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Πρώτος επίσημος αγώνας πρωταθλήματος. Πώς αισθάνεσαι;

Μετά από την αναγκαστική πολύμηνη αποχή, η επανέναρξη των διοργανώσεων – αρχικά του κυπέλλου και τώρα του πρωταθλήματος – μόνο χαρά και ενθουσιασμό μπορεί να μου προσφέρει. Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά με υγεία για όλους και να πραγματοποιηθεί ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

-Θα αντιμετωπίσουμε τον γειτονικό Ηρακλή Περιστερίου, πως πιστεύεις ότι θα κυλήσει το ματς;

Το παιχνίδι που έρχεται της Κυριακής με τον Ηρακλή Περιστερίου μας βρίσκει μετά το ηχηρό χαστούκι από την Άμιλλα στο Κύπελλο και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Η αντίπαλη ομάδα διαθέτει την εμπειρία της κατηγορίας και εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να αντιδράσουμε και να δείξουμε από την αρχή ότι δε φοβόμαστε την κατηγορία. Αναμένεται αμφίρροπο παιχνίδι και θέλω να τονίσω ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη!

-Πώς βλέπεις να εξελίσσεται η φετινή σεζόν για την ομάδα που πλέον θα αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣΑ;

Εντάξει είναι ακόμα νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα και οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επισφαλής. Το πιο σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι κανένας βαθμός δε χαρίζεται και απαιτείται προσήλωση και προσπάθεια έτσι ώστε στο τέλος η πορεία μας να κριθεί επιτυχημένη.