ΝΕΑ

Οι δηλώσεις του Μάριου Δρόσου για τον αγώνα Κυπέλλου!

Ανυπομονούμε για τον αγώνα της Κυριακής”

Την καθιερωμένη συνέντευξη που θα γίνεται πριν από κάθε αγώνα της ομάδας μας έδωσε ο επιθετικός Μάριος Δρόσος. Όπου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους συμπαίχτες του που τον ψηφίσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά ως εκ των αρχηγών της ομάδος. Επίσης στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας και φάνηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Αρχικά Μάριε συγχαρητήρια για την εκλογή σου ως ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, ένα μήνυμα προς του συμπαίχτες σου που σε επέλεξαν;

-Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την ψήφο εμπιστοσύνης για δεύτερη φορά! Από πλευράς μου θα προσπαθήσω να τους εκπροσωπήσω όσον το δυνατόν καλύτερα για να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας!

Έφτασε η στιγμή για τον πρώτο επίσημο αγώνα μετά από πολύ καιρό, πως αισθάνεσαι;

-Είμαι πολύ χαρούμενος όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου γιατί η αποχή από τους αγώνες ήταν μεγάλη, λόγω της πανδημίας! Δόξα το Θεό η προσπάθεια όλων μας ως κοινωνία μας επέτρεψε, να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες σταδιακά!

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα ενόψει του μεθαυριανού αγώνα;

-Το κλίμα της ομάδας είναι ευχάριστο και οικογενειακό αυτό θα το διαπιστώσουν και οι νέοι παίχτες της ομάδας!!! Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής υπάρχει ανυπομονησία να βάλουμε την εμφάνιση της ομάδας και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και σίγουρα να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου!!!

Καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας πως πιστεύεις ότι θα εξελιχθεί ο αγώνας?

-Λόγω της μεγάλης αποχής είναι μια ιδιαίτερη προετοιμασία τόσο για τους παίκτες όσο και για τους γυμναστές-προπονητές που διαχειρίζονται τις ομάδες!!! Θεωρώ όμως ότι έχουμε δουλέψει καλά μέχρι τώρα και θα είμαστε ανταγωνιστικοί! Οι περσινές μονομαχίες με τον Ατρόμητο έληξαν ισόπαλες, ελπίζω η φετινή να βρει εμάς νικητές!!!