ΝΕΑ

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τεννέ για τον αγώνα Κυπέλλου!

“Θα πετύχουμε γρήγορα τους στόχους μας!”

Συνέντευξη στο site της ομάδος μας έδωσε ο Γιώργος Τεννές πριν από τον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής με την Άμιλλα Περιστερίου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προετοιμασία της ομάδος αλλά και την αισιοδοξία του ως προς την εκπλήρωση των στόχων για την νέα χρονιά!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Γιώργο, 2ος αγώνας κυπέλλου κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου. Πως βλέπεις να εξελίσσεται το ματς;

-Είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι καθώς είναι αρχή της σεζόν, με τους περισσότερους παίχτες, από μεγάλη αποχή αλλά και τις ομάδες να μην είναι έτοιμες στο 100%. Ο θεσμός του κυπέλλου σίγουρα δεν έχει την βαρύτητα του πρωταθλήματος αλλά το να περνάς στην επόμενη φάση και να παίζεις με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών το κάνει πιο ελκυστικό για εμένα και τους συμπαίχτες μου. Πιστεύω ότι το ματς θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο!

-Έχεις αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Άμιλλας Περιστερίου και τώρα είσαι αντιμέτωπος και στους 2 θεσμούς (πρωτάθλημα – κύπελλο), πως αισθάνεσαι;

-Σίγουρα το να παίζεις με την πρώην σου ομάδα κάνει ένα ματς να γίνεται ιδιαίτερο. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις με την Άμιλλα και θα χαρώ να συναντήσω τους παλιούς μου συμπαίχτες.

-Πως βλέπεις την ομάδα φέτος μιας και φτάνουμε προς το τέλος της προετοιμασίας;

-Πιστεύω ότι έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία για το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Είμαστε μια νεανική ομάδα, παίχτες και τεχνικό επιτελείο έχουμε πάθος και θέληση για διάκριση και αυτό έχει πολύ σημαντικά οφέλη στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε γρήγορα τους στόχους που έχουμε θέσει και θα κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.