ΝΕΑ

Οι δηλώσεις του Κώστα Κούρτη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στoν Ποσειδώνα Γλυφάδας!

“Είναι στο χέρι μας να καταφέρουμε πολλά!”

Συνέντευξη στο site της ομάδος μας έδωσε ο Κώστας Κούρτης πριν τον αγώνα με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

  • Κώστα έχει περάσει λίγος καιρός που είσαι πλέον παίκτης του Ιπποκράτη πως αισθάνεσαι σ’ αυτό το πρώτο διάστημα ;

Το κλίμα στην ομάδα είναι τέλειο, το κατάλαβα από την πρώτη προπόνηση και χαίρομαι που είμαι με αυτά τα παιδιά! Με κάποια παιδιά είμασταν από παλιά συμπαίκτες και τους βρήκα εδώ ξανά! Νομίζω αυτή η σχέση που έχουμε μεταξύ μας θα βγει και στο γήπεδο!

  • Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και βρίσκεται στην 3η θέση μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος πως βλέπεις την συνέχεια;

Όντως έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα και είναι στο χέρι μας να καταφέρουμε πολλά πράγματα φέτος! Βέβαια είναι ακόμα αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις και μετά να τα βγάλουμε στο γήπεδο! Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και θα φανεί στην συνέχεια!

  • Επόμενος αγώνας με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας ποια η εκτίμηση σου για την έκβαση του αγώνα;

Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή για να κερδίσουμε! Όλες οι ομάδες έχουνε τα θετικά τους κ τα αρνητικά τους!! Εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας κ να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν τα κάνουμε αυτά για 90 λεπτά θα κερδίσουμε!