ΝΕΑ

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!

• Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως αύριο στις 18:00 έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας. Αρχικά θα μοιραστεί το προπονητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές μας και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν! Οι στόχοι της ομάδας μας είναι αυτοί που έχει κάθε σεζόν, να προσφέρει την καλύτερη αγωνιστική εικόνα που μπορεί!

• Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες, ανεξάρτητα από την κατηγορία και περιοχή όπου ανήκουν, καλή ποδοσφαιρική σεζόν με προπάντων υγεία και χωρίς τραυματισμούς! Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μια εποικοδομητική χρόνια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

• Τέλος, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς και να ευχηθούμε επίσης καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους τους δημοσιογράφους που καλύπτουν με ρεπορτάζ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό! Είναι πλέον ολοφάνερο ότι χάρη στην δουλειά και το μεράκι κάποιων ανθρώπων υπάρχει πλέον έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα σωματεία του ερασιτεχνικού αθλητισμού, προσθέτοντας επιπλέον αξία και ποιότητα! Είναι καλό όλα τα σωματεία να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα αυτών των ανθρώπων.

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!

VAMOS IPPO! 🔴🔵⚪️