ΝΕΑ

Νέος προπονητής ο Παναγιώτης Καλαϊτζίδης!

Στο πρόσωπο του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη που γνωρίζει καλά τον όμιλό μας, βρήκε τον αντικαταστάτη του Γιάννη Σκαρπέλη, η διοίκηση του συλλόγου μας.

Ο Α.Σ. Ιπποκράτης ανακοίνωσε την πρόσληψή του, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν, θεωρώντας πως στο πρόσωπό του θα βρούμε αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη.

Προηγούμενες ομάδες που είχε προπονήσει ο νέος coach ήταν: Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας, Άγιος Θωμάς, Γαλαξίας Περιστερίου, Λαύρα Αργυρούπολης, Κολωνός,

Επίσης η ομάδα μας εξέδωσε τις παρακάτω ανακοινώσεις:
▪️ Ο Α.Σ. Ιπποκράτης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιάννη Σκαρπέλη.

Ο Γιάννης Σκαρπέλης ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι και σε αυτή την κοινή μας πορεία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Ευχαριστούμε τον Γιάννη Σκαρπέλη και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του διαδρομής.

▪️ Ο Α.Σ. Ιπποκράτης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή – γενικό αρχηγό, Κώστα Σωτηρόπουλο.
Ο Κώστας Σωτηρόπουλος ανέλαβε πόστο στην ομάδα το καλοκαίρι και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει τον Ιπποκράτη να πετύχει τους στόχους του. Ευχαριστούμε τον Κώστα Σωτηρόπουλο και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια.