ΝΕΑ

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

🔴 ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ! 🔴
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι εγγραφές για την νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε! Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ή να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στα γραφεία της ομάδας μας στο Δημοτικό Γήπεδο Ηφαίστου καθημερινά απο τις 18:00 έως τις 21:00!

📞: 6943905879 – 6945738026
⏰: Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 – 21:00
📌: Δημοτικό Γήπεδου Ηφαίστου

Κάθε χρόνο όπως και φέτος σαν σωματείο κινούμαστε με 3 βασικούς γνώμονες, Διασκέδαση – Μόρφωση – Άθληση!

🔴 Διασκέδαση 🔴
Έχουμε ως στόχο οι μικροί μας αθλητές ερχόμενοι στο γήπεδο να απολαμβάνουν την κάθε ώρα και στιγμή! Καμία διάκριση και κανένα ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα δεν έχει ουσία εάν δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε τους μικρούς μας αθλητές να έρχονται και να φεύγουν με χαμόγελο!

🔴 Μόρφωση 🔴
Οι προπονητές μας έχουν βασική προϋπόθεση να μεταδίδουν στους μικρούς μας φίλους όλα τα μυστικά του ποδοσφαίρου! Η μόρφωση όμως στον χώρο του ποδοσφαίρου δεν αφορά μόνο τα τακτικά κομμάτια ή την εκμάθηση ποδοσφαιρικών σχηματισμών. Άλλωστε ο στόχος μας δεν είναι μόνο να φτιάξουμε σωστούς αθλητές αλλά να δημιουργήσουμε και σωστούς χαρακτήρες εντός και εκτός γηπέδων!

🔴 Άθληση 🔴
Όλο το προπονητικό team που απαρτίζει το σωματείο μας έχει την γνώση και την εμπειρία ώστε να καθοδηγήσουν σωστά τους αθλητές μας! Η άθληση και η εξάσκηση πάνω στο κομμάτι του ποδοσφαίρου γίνεται με μεγάλη προσοχή και συγκεκριμένα πρότυπα ώστε να γίνεται σωστά και χωρίς τραυματισμούς!