ΝΕΑ

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας Αλέξανδρου Στρείδη για την πορεία μας έως τώρα!

“Έχουμε κάνει εξαιρετική πορεία και προσπάθεια, θα τα δώσουμε όλα!”

Συνέντευξη στο site της ομάδος μας έδωσε ο Αλέξανδρος Στρείδης πριν τον αγώνα με την Αλσούπολη για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

  • Αλέξανδρε καλημέρα, αρχικά πως αισθάνεσαι πλέον ως παίκτης του Ιπποκράτη μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην Ανθούπολη;

Καλημέρα σας. Νιώθω πολύ ωραία, οι άνθρωποι της ομάδας με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα που ήρθα και με έκαναν να ενταχθώ πολύ γρήγορα στην ομάδα.. Η ομάδα είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα και ακριβώς αυτό που μου είπαν οι άνθρωποι της μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

  • Φέτος η χρόνια μπορεί να κριθεί ως επιτυχημένη ανεξάρτητα αν έρθει η άνοδος στην Α ΕΠΣΑ;

Η χρονιά θεωρώ πως θεωρείται επιτυχημένη γιατί είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή λόγω απουσιών, τραυματιών και κρουσμάτων. Βέβαια αν έρθει η άνοδος χωρίς να είναι αυτοσκοπός καταλαβαίνετε ότι θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο και πολύ καλό και για την ομάδα και για τους προπονητές αλλά και για εμάς τους παίχτες πιο πολύ..

  • Ακολουθούν 4 αγώνες στο οποίους θα κριθούν όλα, πως πιστεύεις θα κλείσει η σεζόν;

Έχουν μείνει 4 αγώνες, 4 ντέρμπι που πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εάν γίνει αυτό, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα είμαστε ευχαριστημένοι για την προσπάθειά μας… Ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος και να παίξουμε εμείς στα μπαράζ.. Σίγουρα εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα και θα τα δώσουμε όλα γιατί έχουμε κάνει μια εξαιρετική πορεία και δουλειά έως εδώ και θα είναι κρίμα να την πετάξουμε στα σκουπίδια..

Θα πρέπει να παίξουμε και για τα παιδιά που είναι εκτός λόγω υποχρεώσεων και τραυματισμών και για να ευχηθούμε στον αρχηγό μας Μάριο Δρόσο με τον καλύτερο τρόπο!!